Sizlere şuan ayaklarımı hissetmeyen biri olarak yazıyorum 🙂 Malum düğünden dolayı sürekli elbise arayışlarındayım bu aralar. Aslında bu aralar demek doğru olmaz, anca bugün zaman ayırıp bakabildim. Kaç tane mağazaya girip elim boş çıktım sayısını bile bilmiyorum. Ben mi beğenemiyorum, bende mi bir sorun var anlamadım. Beğendiklerimdeyse beden olmuyor. Hepte birşey aradığınız da böyle olmaz mı??
BCBG yi ise Pazartesiye bıraktım. Gitmeden önce sitesine bir bakayım dedim ve şuan bu elbiseden gözlerimi alamıyorum. Genelde çok fazla çiçekli elbiseleri seven biri olmamama rağmen bu elbiseye ve ayakkabıya tek kelimeyle bayıldım. Baktıkça daha çok beğeniyorum sanki. Düğün için olmaz ama dolabımda olmasını çok isterdim… Anneme gösterdim beğenmedi 🙂 Siz nasıl buldunuz??
Dügün icin neden olmaz Z? Aslinda bence olur ama bende cicek motiflerini biraz fazla büyük buldum… Umarim icine sinen bi kiyafet bulursun!
Nesli
BeğenBeğen
ayakkabıya ilk goruste ask gibi bi duygu beslemedim ama elbiseyi cok cekici buldugumu sölemeliyim… elbisenin dolapta olması hos olurdu :)) elbise icin de V2K e de bi ugra bence, benim derdime care oldu 🙂
BeğenBeğen
S.Z: Bilmiyorum, sen söyleyince tekrar baktım da olabilir. Benim kafamda hep tek renk birşey var o yüzden olmaz gibi geliyor 🙂 Çok sağol tatlım!
Tatlısubalığı: Özellikle sırtı çok çekici geldi bana da… Bakalım belki internette söylemeyi düşünüyorum yurtdışındaki arkadaşıma. V2K tamamen çıkmış benim aklımdan, teşekkürler 🙂
BeğenBeğen
cnm seni mimledim..sevgiler 🙂
BeğenBeğen
Ben coook begendim elbiseyi ama!! dugun icin cok uygun bulmadim acikcasi 😉
BeğenBeğen
anneler hiç bir zaman beğenmezler canım, bu hep böle olur 🙂 ama sanki bence de annen haklı, düğün için sanki biraz fazla günlük kalmış gibi 🙂
BeğenBeğen
Büyük desenli elbiseleri taşıyabilecek fiziğin var ancak elbiseyi beğenmedim doğrusu. Çok daha güzelini bulabileceğine inanıyorum.
BeğenBeğen
Deniz&Merbe: Bende dugun icin dusunmuyorum ama dolabimda olsuuuun 😦
Banu: Bende genelde bu tarz sevmezdim ama nedense cok begendim hem elbisenin desenini hem modelini. Bu tarz sirt dekoltelerini cok seviyorum ozellikle.
BeğenBeğen
ben çoook beğenddiiiim 🙂
BeğenBeğen
anneye katılıyorum, büyük çiçekli şeyleri sevmem pek
ama ayakkabılar süper!
BeğenBeğen
Normalde büyük çiçekleri sevmem ama bu elbisede güzel duruyor bence..beğendim(=..
BeğenBeğen
ben yandakş fırfırlara bayıldım:)
BeğenBeğen