Uzun zamandır post yapmadığım için, kendimi bugün 3. postumla affettirmeye çalışıyorum. İnanın, hastalığım tam geçmiş değil 😦 Okula gitmek zorunda olduğum için de eve geldiğim de ilaçlarımı alıp uyumaktan başka bir şey yapamıyorum. Haftasonu bol bol dinlenip, eski enerjik halime dönücem!
Bugünki 3. post, ayakkabılarla ilgili. Christian Louboutin, BCBG Max Azria ve Dolce & Gabanna’nın Sonbahar 2009 ayakkabılarına göz atacağız.
Christian Louboutin ve 3.1 Phillip Lim’in başarısı sonucu çıkan ayakkabılar işte bunlar. Çok farklı ve bence çok hoş gözüküyorlar. Sade bir elbisenin altında çok şık duracaklarından eminim.
BCBG Max Azria Fall 2009; Bu ayakkabılara ne diyorsunuz ? Victoria Beckham’ın ayağında görüceğimiz kesin de, bana çok değişik geldiler.
Ve son olarak Dolce & Gabanna. Ben dolgu topuk sevmiyorum, daha doğrusu tercih etmiyorum. Bana kaba geliyor. Özellikle D&G’nın bu koleksiyonu daha da kaba olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bcbg’nin kiler pek giyilemezmiş gibi görünmedi bana.Rahat olabilir.Ben beğendim.
BeğenBeğen
Evet çok rahatlarmış. Bana da değişik geldi, farklı bir model.
BeğenBeğen
loubotin diyorum. ilk koydugun ayakkabi hatta, bir kac zamandir hayallerimi suslemekte benim 🙂
BeğenBeğen
loubutin ve max azria kesinlikle
BeğenBeğen
Ben bularin hic birini giyemem herhalde hem cok kaba hemde fazla afilli
BeğenBeğen
Fakeangel; ilk koyduğum ayakkabı benim de favorim, çok güzeller..>>Zui; aynen 🙂 Louboutin daha ağır basıyor ama>>Caprice; Louboutinlerıda mı giymezsin? Diğerleri biraz abartı haklısın ama D&G dışındakiler güzel bence
BeğenBeğen
bunların herbiri bir diğerinden daha çirkin.
BeğenBeğen
Christian Louboutin'leri beğendim. BCBG ve D&G'lar kaba duruyor hakkaten. aslında ben doldu topuğu bazı ayakkabılarda seviyor ve kullanıyorum. Ama bu D&G'larda pek hoş durmamış.
BeğenBeğen
cok ciddi bir sekil de, ilk koydugun louboutin i ruyamda gordum dun gece 😀
BeğenBeğen
Çok çok geçmiş olsun canım! Ayakkabı diyince hayat duruyor valla, hepsi de çok ilginç dediğin gibi
BeğenBeğen
Ayakkabı tasarımı çok ilginç yönlere doğru ilerliyor.
BeğenBeğen
A.C; bazılarını ben de beğeniyorum bir de neyle giydiğine göre değişiyor güzelliği>>Fakeangel; eyvah eyvah! gerçek olur umarım ne diyim :))>>Nil; Canım çok teşekkür ederim geçti bile artık, kurtuldum çok mutluyum. Daha ilerde kim bilir neler yapıcaklar çok merak ediyorum hiç sınır yok yaratıcılıkta>>Serap; aynen 🙂
BeğenBeğen